Wie jij bent:

Je hebt een groot hart voor kwaliteit en veiligheid op het gebied van (specialistisch) laswerk. De afgelopen 5 tot 10 jaar heb je ruime ervaring opgedaan in een Welding Responsible Quality Control positie of een vergelijkbare functie in de on- en offshore sector. Je hebt uitstekende kennis op het gebied van veiligheidseisen en -protocollen. Je hebt ruime ervaring in het coördineren van laswerkzaamheden op verschillende locaties onder uiteenlopende omstandigheden. Het is voor jou vanzelfsprekend om dagelijks af te stemmen met de betreffende collega’s, zodat de kwaliteitseisen door het hele project gewaarborgd worden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel richting eigen taken en klantwensen. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Deze nieuwe uitdaging spreekt je aan en je ziet jezelf de komende jaren werken aan interessante on- en offshore projecten. Enthousiast geworden? Lees dan gauw verder.

Wat jou kenmerkt:

Jouw hart gaat sneller kloppen bij het coördineren en verbeteren van bestaande lasprocessen waarmee je kwalitatief hoogwaardig laswerk borgt.
Je houdt ervan om je werk elke keer slimmer te doen. Daarom werk je ook graag aan je eigen kennis en ontwikkeling. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de meest recente lastechniek. Dit vertaal je naar de manier waarop je dagelijks de collega’s aanstuurt en traint. Mensen in jouw omgeving beschrijven je als een ‘pietje precies’, en daar ben je trots op. Je leeft regels graag na en weet waarom ze zo belangrijk zijn. Op tijd ben je altijd en een 9 tot 5 mentaliteit heb je niet. Je staat klaar wanneer er een beroep op je wordt gedaan. Je bent van nature stressbestendig en gelooft dat er voor elke situatie een oplossing is. Daarbij sta je altijd open voor suggesties van collega’s, klanten en leveranciers. Samen met de mensen om je heen breng je uitdagende situaties tot een goed einde.

Wie wij zijn:

Wij zijn Multimetaal, een gerenommeerd producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige servicediensten in de on- en offshore industrie. Je vindt ons op platformen en grote constructies, maar ook bij grote hijsprojecten en werkzaamheden aan drukleidingen, regelkleppen en afsluiters. Wij zorgen voor hoogwaardige montage en onderhoud en produceren ook metaalconstructies op maat in onze grote productiehal in Den Helder. Wereldwijd vindt er op grote schaal een transitie plaats van fossiele brandstoffen naar andere energiebronnen. Van origine zijn we experts in de olie- en gasindustrie, maar onze koers gaat met de tijd mee. Daarom spelen we op deze positieve verandering in door onze kennis en werkzaamheden de komende jaren uit te breiden naar duurzame energie- en maritieme segmenten.

Wat je gaat doen:

 • Beheer en in stand houden van de EN-ISO-3834 en EN-1090;
 • Verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole op producten en diensten;
 • Adviseren in het aanvraag / offerte stadium en je stelt je op de hoogte van de specificatie-eisen van de klant voor een project en geeft aan
  wat de eisen zijn;
 • Trainen en bewust maken van personeel over lasprocedures en kwaliteitsonderwerpen;
 • Adviseren, informeren, toetsen en continue verbeteren van de benodigde procedures met betrekking tot kwaliteit samen met de QA;
 • Hoog bewustzijn ten aanzien van HSE onderwerpen;
 • Regelmatig bezoeken van werklocaties van Multimetaal;
 • Werkzaamheden stoppen wanneer deze niet in overeenstemming zijn met de technische specificaties of wanneer de HSEQ-normen worden overschreden.

Jouw ervaring en kennis komt overeen met:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie in vergelijkbare branche;
 • Bekendheid met de energie en/of maritieme sector is een pré;
 • Bekend met internationale codes (AWS, ISO, EN, ASME etc);
 • Bereid tot het volgen van opleidingen materiaalkunde;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • In het bezit van diploma’s/certificaten: IWT IWI-C of IWE, CSWIP3.1, /VTw-2.

Meegroeien met ons wordt goed beloond. We bieden jou:

 • Een uitstekend salaris;
 • Alle ruimte en faciliteiten voor je verdere ontwikkeling;
 • Uitstekende mogelijkheden om door te groeien;
 • Hulpmiddelen (telefoon, laptop) om flexibel te werken;
 • Vergoeding voor het inrichten van een professioneel thuiskantoor;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

Meer informatie en solliciteren

Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan voor een groeiend bedrijf in een sector die bruist van energie en ontwikkeling?

Neem dan snel contact op met Wim Hartog, General Manager, voor meer informatie. Hij is bereikbaar op +31622152911, maar mailen kan ook naar: wh@multimetaal.com. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatie direct naar het e-mailadres van Wim Hartog.

Multimetaal – Guiding Positive Energy

We zijn een gerenommeerd producent en leverancier van hoogwaardige service voor metalen onderdelen in de on- en offshore industrie. Van origine zijn we thuis in de olie- en gasindustrie. De komende jaren ontwikkelen we ons in de richting van duurzame industrieën in de energie- en maritieme segmenten. Dit doen we letterlijk en figuurlijk door richting te geven aan en met positieve energie. Zowel in onze constructies, waar steeds meer duurzame energie doorheen stroomt én de positieve energie die we als partner meebrengen in elk nieuw project. We zijn een hecht familiebedrijf. Ons team bestaat uit 55 vakmensen die dagelijks gedreven samenwerken aan deze ambitieuze transformatie. Kernwoorden die onze waarden goed beschrijven zijn: betrokken, gemotiveerd, kwaliteit, flexibel en oplossingsgericht. Onze thuisbasis bevindt zich in Den Helder, maar onze medewerkers zijn nationaal en internationaal actief.