HOOGWAARDIGE LEIDINGEN, AFSLUITERS, KLEPPEN EN MEER

21687064_126170868038305_6582832528702200104_o
pim in actie - kopie

Voorafgaand aan de constructie hebben wij met onze relaties contact over het ontwerp. Dit betreft altijd maatwerk. Hoe dat werkt lees je hier. Wanneer duidelijk is hoe het eruit moet komen te zien gaan onze teams in de productiehal aan de slag.

Multidisciplinaire teams

Onze teams bestaan uit ervaren specialisten met ieder hun eigen vakgebied. Zo zijn onze lassers gecertificeerd op het hoogste niveau, waardoor je altijd gegarandeerd bent van de meest hoogwaardige kwaliteit en veiligheid van de constructies. Door goede communicatie tussen de betrokken engineers en de teams in de productiehal is snelheid en nauwkeurigheid een vanzelfsprekendheid.

Projectmanagement

Om te zorgen dat het project binnen de gestelde tijd wordt opgeleverd, bewaken onze projectmanagers de planning. We staan erom bekend dat we ons altijd aan de afspraken houden. Tijd is immers kostbaar binnen de on- en offshore industrie waar wij voor werken.

Samenwerkingspartners

De constructies komen tot stand in nauwe samenwerking met onze partners. Sommige van deze partnerships gaan al meer dan 50 jaar mee en zijn verantwoordelijk voor de consistente kwaliteit van onze constructies. De meeste partners waar wij mee werken bevinden zich dicht bij onze locatie, wat zorgt voor een enorme tijdsbesparing in het transport. Als opdrachtgever ervaar je de voordelen van onze samenwerkingen in de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening.

CONSTRUCTIE VOORBEELDEN

Alles wat van metaal is, kunnen wij in principe maken. Het formaat is niet zozeer van belang. Om een idee te geven van wat er zoals mogelijk is vind je onderstaand een aantal voorbeelden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer er niet tussen staat wat je nodig hebt. Wij werken altijd in nauwe samenwerking met onze relaties om datgene te maken wat er  nodig is.

Een aantal voorbeelden van wat wij geregeld maken:

  • Bordessen,
  • Hekwerk
  • Risers
  • Super duplex leidingwerk
  • Cunnifer Leidingwerk
  • Protectie frames
  • Skids

CONTACT OPNEMEN
Constructie Lasser bij Multimetaal

ONTDEK ONZE LOCATIE IN DEN HELDER

MEER INFORMATIE