MULTIMETAAL - GUIDING POSITIVE ENERGY

Bij Multimetaal geloven we in de kracht van positieve energie. Hier dragen we dagelijks aan bij met het werk dat we voor onze relaties verrichten. Dit geldt voor alle collega’s: degene die aan het werk zijn op on- en offshore locaties, in de productiehal en hoofdkantoor in Den Helder.

We zijn een hecht familiebedrijf. Ons team bestaat uit vakmensen die dagelijks gedreven samenwerken aan deze ambitieuze transformatie. Kernwoorden die onze waarden goed beschrijven zijn: betrokken, gemotiveerd, kwaliteit, flexibel en oplossingsgericht. Onze thuisbasis bevindt zich in Den Helder, maar onze medewerkers zijn dagelijks zowel nationaal als internationaal actief.

ROOTS IN OLIE, GAS & MARITIEM

Van origine zijn we thuis in de olie- en gasindustrie. Hier liggen onze roots. Maar we voelen ons door jarenlange ervaring ook als een vis in het water bij maritieme projecten. Onze kracht ligt absoluut op het gebied van onderhoud en service van afsluiters, leidingen en (pijp-) constructies. Voor zowel on- als offshore markten construeren wij ook kwalitatief hoogwaardige metalen componenten en worden we vaak gevraagd om onze kennis, advies en projectmanagement ervaring.

TRANSITIE NAAR DE TOEKOMST

Wereldwijd vindt er op grote schaal een transitie plaats van fossiele brandstoffen naar andere energiebronnen. Van origine zijn we experts in de olie- en gasindustrie, maar onze koers gaat met de tijd mee. We zien een groeiende vraag vanuit de markt naar begeleiding en uitvoering bij transitieprojecten. Wij dragen graag bij aan deze ontwikkeling in de energiesector. Met onze kennis en ervaring staan we onze relaties bij om van elke transitie een succes te maken.

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VOLGENDE OPLEIDINGSINSTELLINGEN EN BRANCHEORGANISATIES