valve5

HOE HET WERKT

Dagelijks verzorgen we periodieke controles, onderhoud en revisie van machines, drukhoudende procesapparatuur, appendages en rotating equipment. Om dit goed te doen beschikken we over professionele werkplaatsen, moderne testfaciliteiten en een eigen certificeringsdienst.

We servicen alle fabrikaten afsluiters. Inspecties en onderhoud voeren we ook uit op locatie, zowel on- als offshore in Nederland maar ook daarbuiten. We bevinden ons op 3 minuten van Airport Den Helder. Hierdoor is ons quick response service team snel ter plaatse om naar de offshore locaties te vliegen.

Steeds vaker zien we dat er wordt gekozen voor onderhoud in plaats van het vervangen van leidingen, afsluiters en constructies. Eigenlijk is dat heel logisch, want het kost minder tijd en geld om bestaande middelen periodiek een goede onderhoudsbeurt te geven.

De meeste van onze relaties kiezen ervoor om bij ons periodiek onderhoud vooraf in te plannen. Dit levert drie voordelen op:

Voorspelbare veiligheid

De veiligheid van een productiefaciliteit wordt voorspelbaar wanneer er regelmatig inspectie wordt gedaan bij de leidingen, afsluiters en andere metalen  onderdelen van de constructies. Vroegtijdig opsporen van slijtage is essentieel als je gevaarlijke situaties wilt voorkomen.

Reductie van downtime

Downtime is een kostbare aangelegenheid voor elke productiefaciliteit. Deze wil je dan ook zo kort mogelijk houden. Wanneer wordt gekozen voor onderhoud, bespaart dit vaak enkele weken tot maanden downtime.

Plannen voor vernieuwing

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat vernieuwing in bepaalde situaties onvermijdelijk is. In de praktijk zien wij echter dat ook het voorspellen van noodzaak tot vernieuwing beter tot stand komt wanneer periodiek onderhoud de standaard is en daarmee de integriteit gewaarborgd is.

MEER INFORMATIE OVER PERIODIEKE CONTROLE & ONDERHOUD?

NEEM CONTACT OP