Multimetaal groeit! Als ambitieus familiebedrijf zijn we meer dan 45 jaar actief in de olie-, gas- en maritieme sector. De wereld vraagt steeds meer om duurzame energie en daar bouwen wij vol enthousiasme aan mee. Om de komende jaren grote stappen te zetten, nemen wij de beste mensen aan die samen met ons hét verschil gaan maken.

Jouw functie

Om ons team te versterken zoeken we jou! Jij bent een doorgewinterde Werkvoorbereider (5-10 jaar ervaring) die we wakker kunnen maken voor het technisch voorbereiden en uitwerken van indrukwekkende projecten in dynamische on- en offshore werkomgevingen. Je staat klaar om mee te werken aan interessante opdrachten rond service en onderhoud van metalen constructies en drukleidingsystemen.

Jouw expertise en instelling

Jouw kennis en gedrevenheid dragen bij aan een uitstekende dienstverlening richting de klanten. Je bent een gewaardeerde collega want je werkt graag in het team en handelt daadkrachtig wanneer dat moet. Je bent op de hoogte van de mogelijke risico’s en documenteert alles keurig netjes waardoor projectdossiers helder zijn. Door jouw uitstekende communicatie kunnen de projectleider en productieafdelingen op tijd bijsturen.

Je bent van nature oplossingsgericht en proactief, denkt graag mee en draagt bij aan technische oplossingen. Intern vorm je een krachtig team samen met de projectleider en de betrokken collega’s van verschillende afdelingen. Met jou aan boord gaan we op volle kracht vooruit, want samen zorgen we er voor dat projecten veilig, goed én op tijd worden afgerond.

Jouw papieren

We gaan ervan uit dat je in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten, maar het kan nooit kwaad om even te checken. Als het goed is ben jij:

  • Opgeleid op MBO-4 niveau in technische richting aangevuld met relevante technische workshops en cursussen;
  • VCA VOL gecertificeerd.

Onze tegenprestatie

Hard werken wordt goed beloond bij Multimetaal! We bieden je een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Maar er is meer, want we bieden je daarnaast ook veel ruimte voor ontwikkeling én we vergoeden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale thuiskantoor. Wat wil je nog meer? Laat het ons weten!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel niet en bel meteen met Wim Hartog: +31622152911. Of blaas hem omver met een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: wh@multimetaal.com