Multimetaal groeit! Als gewaardeerd familiebedrijf zijn wij met onze constructie-, maintenance- en offshore werkmaatschappijen al meer dan 45 jaar actief in de energie en maritieme sector. Met de vernieuwde stip op de horizon breiden we continue onze partnerships uit, treden we toe in nieuwe markten en investeren we in innovatieve oplossingen binnen de duurzame energie. Een ambitieuze groeistrategie waar onder andere ruimte is voor nieuwe collega’s die samen met ons de komende decennia succesvol verder willen bouwen aan ons prachtige bedrijf.

Jouw functie

Een functie waarin je de inkoop, logistieke processen en betreffende werkzaamheden in portefeuille hebt van producten, diensten, materiaal en materieel nodig voor de algemene bedrijfsvoering en onze klantprojecten. Het betreft projecten van constructies van vele soorten (gecertificeerd) staal, (druk-) leidingwerk, flenzen, afsluiters, vaten, ondersteuning, platformdelen, frames, consumables enzovoort ….. alles in alle soorten en maten en bovendien uniek. En je bent hier al vanaf de klant aanvraag bij betrokken. Als basis liggen er afspraken en contracten met onze leveranciers en deze beheer en optimaliseer je. Ons leveranciersplatform houd je passend bij onze gevarieerde business. Kennis houd je up to date door regelmatig de markt te verkennen, leveranciers en beurzen te bezoeken en onderhanden projecten te volgen. Je wordt bijgestaan door een groep vakkundige en ervaren collega’s waarbij de teamspirit en de sfeer aanstekelijk werkt. Ook zorgt ons ERP systeem ervoor dat je niets kan vergeten en proactief handelt, anticipeert en bijstuurt. Tenslotte zoeken wij als bedrijf continue naar verbeteringen en ook binnen jouw portefeuille zijn verbetersuccessen voldoende aanwezig. Kortom, een zelfstandige job die uitdaagt met daarbij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jouw expertise en instelling

Je bent een ervaren en goed opgeleide inkoop expert en hebt van nature een sterke can-do en no-nonsense mentaliteit. De klus klaren is jouw motto en betrekt daar bestaande e/o nieuwe leveranciers bij. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is duidelijk, consistent en altijd met de juiste opbouwende en overtuigende toon. Samenwerken met andere afdelingen vind je belangrijk en het samen werken aan succesvolle projecten geeft je positieve energie.

Jouw papieren en ervaring

We gaan ervan uit dat je in het bezit bent van de juiste diploma’s en ervaring, maar het kan geen kwaad om het even te checken. Als het goed is heb jij minimaal:

  • Hbo-diploma > bijv. technische bedrijfskunde aangevuld met relevante opleidingen w.o. NEVI 1;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie bij een productie- en servicebedrijf;
  • Communicatief sterk en vol overtuiging;
  • Relevante systeemkennis en MS-office;
  • Kennis van genoemde materialen;

Wat wij je bieden

Hard en zeker slim werken wordt bij Multimetaal goed beloond. Zo bieden wij jou het volgende:

  • Een uitstekend salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Ruimte voor ontwikkeling (zoals trainingen en cursussen)
  • Vergoeding voor alles wat je nodig hebt voor een ideale werkplek thuis

Is deze functie als inkoper jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en bel meteen met Menno Bijl +31 6 53 67 13 02 of stuur een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: mb@multimetaal.com