Multimetaal groeit! Als gewaardeerd familiebedrijf zijn wij met onze constructie-, valve services, maintenance- en offshore werkmaatschappijen al meer dan 45 jaar actief in de energie en maritieme sector. Met de vernieuwde stip op de horizon breiden we continu onze partnerships uit. Ook treden we toe in nieuwe markten, zoals entrance control, en investeren we in innovatieve oplossingen binnen de duurzame energie. Een ambitieuze groeistrategie waar onder andere ruimte is voor nieuwe collega’s die samen met ons de komende decennia succesvol verder willen bouwen aan ons prachtige bedrijf.

Jouw functie

Een functie waarin je elke dag vol enthousiasme bezig bent met activiteiten die bijdragen aan het werven van nieuwe opdrachten voor de Multimetaal Groep. Je doet onderzoek naar de vraag vanuit de on- en offshore energiemarkt. Je brengt in kaart hoe we ons als bedrijf steeds sterker kunnen positioneren ten opzichte van onze concurrenten. Van onderzoek ga je over tot actie en maak je concrete plannen en doelstellingen per accountgroep en regio. Bestaande en nieuwe relaties benaderen voor opdrachten is jou op het lijf geschreven. Uit jouw werk komen dan ook waardevolle leads voort die je tijdig opvolgt. Je brengt scherpe offertes uit die leiden tot nieuwe business voor Multimetaal. Jouw jaarlijkse ordertargets zijn ambitieus en je krijgt er voldoening uit om ze te behalen. Ook achter de schermen is alles netjes geregeld, want je houdt digitaal bij wat er is besproken en met wie. Daarnaast zorg je voor excellente aftersales, waarbij je warme contacten aanhoudt met nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Periodiek rapporteer je wat er gebeurd is en waar er bijgestuurd moet worden om tot nog betere resultaten te komen.

Jouw expertise en instelling

Je hebt enkele jaren ervaring met sales in de technische sector, bij voorkeur in het energiesegment. Van nature heb je een sterke commerciële mentaliteit. Je benut jouw sociale netwerkvaardigheden om de juiste contacten te leggen bij bestaande en nieuwe relaties. Opdrachten binnenhalen en zorgen voor een goede klanttevredenheid is jouw motto. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is duidelijk, consistent en altijd met de juiste opbouwende en overtuigende toon. Samenwerken met andere afdelingen vind je belangrijk en de krachten bundelen om een bedrijf te laten groeien geeft je positieve energie.

Jouw papieren en ervaring

We gaan ervan uit dat je in het bezit bent van de juiste diploma’s en ervaring, maar het kan geen kwaad om het even te checken. Als het goed is heb jij minimaal:

 • Een afgeronde HBO-opleiding op Sales & marketing vlak;
 • Aanvullende sales en marketing trainingen zijn een pré;
 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie in technische industrie bij voorkeur in energie sector;
 • Leergierig, adaptief vermogen, graag bij de klant;
 • VCA VOL / ISO 45001;
 • Ervaring met MS office en ERP systemen.

Wat wij je bieden

Hard en zeker slim werken wordt bij Multimetaal goed beloond. Zo bieden wij jou het volgende:

 • Een uitstekend salaris;
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
 • Auto van de zaak;
 • Laptop en telefoon;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
 • Ruimte voor ontwikkeling (zoals trainingen en cursussen);
 • Vergoeding voor alles wat je nodig hebt voor een ideale werkplek thuis.

Is deze functie als accountmanager jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en bel meteen Pim Hulsebos +31 651203041 of stuur een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: ph@multimetaal.com