Multimetaal groeit! Als gewaardeerd familiebedrijf zijn wij met onze constructie-, maintenance- en offshore werkmaatschappijen al meer dan 45 jaar actief in de energie en maritieme sector. Met de vernieuwde stip op de horizon breiden we continue onze partnerships uit, treden we toe in nieuwe markten en investeren we in innovatieve oplossingen binnen de duurzame energie. Een ambitieuze groeistrategie waar onder andere ruimte is voor nieuwe collega’s die samen met ons de komende decennia succesvol verder willen bouwen aan ons prachtige bedrijf.

Jouw functie

Als teamleider constructie sta je dagelijks in het middelpunt van alle dynamiek binnen Multimetaal. Met een enthousiast team onder je hoede zorg je ervoor dat enorme stalen constructies en leidingwerk werkelijkheid worden. Vanuit jouw eerdere werkervaring weet je veel over lassen en productiemethoden en die pas je dagelijks toe. Je gaat altijd voor de juiste balans tussen kwaliteit, doorlooptijd en het projectbudget. LEAN methodieken en Quick Response Manufacturing (QRM) pas je graag toe in je dagelijks werk. Ook voer je graag verbeteringen door waarmee Multimetaal als bedrijf steeds efficiënter en effectiever gaat werken. Je rapporteert nauwkeurig wat er gebeurt en legt dit vast in de systemen, uiteraard met ondersteuning vanuit de organisatie. Naast technische know-how ben je ook ontzettend goed met mensen. Je haalt het beste in ze naar boven en geeft ze ruimte voor ontwikkeling.

Jouw expertise en instelling

Je hebt van nature een absolute can-do en no-nonsense mentaliteit. De klus klaren is jouw motto en je springt bij waar en wanneer dat nodig is. Proactief als je bent werk je oplossingsgericht en verbetert jouw afdeling gefundeerd door team- en projectevaluaties. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is duidelijk, consistent en altijd met de juiste opbouwende toon. Samenwerken met andere afdelingen vind je belangrijk en het samen werken aan succesvolle projecten geeft je positieve energie. Taakduidelijkheid, normtijden, doorlooptijden, materiaalkunde, lasprocedures, productieprocessen, coaching, beoordelingsgesprekken ……. Dit alles bij elkaar maakt deze functie tot echt een prachtige job.

Jouw papieren en ervaring

We gaan ervan uit dat je in het bezit bent van de juiste diploma’s en ervaring, maar het kan geen kwaad om het even te checken. Als het goed is heb jij minimaal:

● MBO-4 diploma werktuigbouwkunde aangevuld met relevante opleidingen
● HBO werk- en denkniveau
● Minimaal 10 jaar werkervaring in soortgelijke functie
● Leidinggevende ervaring
● Bekend met QRM en Lean Manufacturing
● Kennis van lasprocedures en productieprocessen

Wat wij je bieden

Hard en zeker slim werken wordt bij Multimetaal goed beloond. Zo bieden wij jou het volgende:

● Een uitstekend salaris
● Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro
● 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
● Ruimte voor ontwikkeling (zoals trainingen en cursussen)
● Vergoeding voor alles wat je nodig hebt voor jouw ideale werkplek

Is deze functie als Teamleider Constructie Werkplaats jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en bel meteen met Wim Hartog: +31 622152911 of stuur een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: wh@multimetaal.com