Jouw functie

Voor onze business unit Constructie zoeken we naar een projectleider. Een technisch opgeleide (HBO) ervaren organisator en verbinder die zowel intern als extern contacten onderhoudt, kwaliteit-planningen-projectbudgetten bewaakt en verbetert. Bekend met leidingwerk en constructies binnen de marktsegmenten Energie en Maritiem. Woorden die bij deze functie projectmanagement passen zijn: plezier, communicatie, deadlines,
teamwork, analyse, budget, doelen, risico, controle, milestones, probleemoplosser, planning, zinvol, samen, praktisch.

Jouw expertise en instelling

Jouw kennis en gedrevenheid dragen bij aan een uitstekende dienstverlening richting de klanten. Je bent een gewaardeerde collega, want je werkt graag in het team en handelt daadkrachtig wanneer dat moet. Je bent op de hoogte van de mogelijke risico’s en documenteert alles keurig netjes waardoor projectdossiers helder zijn. Je bent van nature oplossingsgericht en proactief, denkt graag mee en draagt bij aan technische oplossingen. Intern vorm je een krachtig team samen met de werkvoorbereiding en de betrokken collega’s van verschillende afdelingen. Met jou aan boord gaan we op volle kracht vooruit, want samen zorgen we er voor dat projecten veilig, goed én op tijd worden afgerond.

Jouw papieren

We gaan ervan uit dat je in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten, maar het kan nooit kwaad om even te checken. Als het goed is ben jij:
Opgeleid op HBO niveau in technische richting, eventueel aangevuld met relevante technische workshops en cursussen.

Onze tegenprestatie

Hard werken wordt goed beloond bij Multimetaal! We bieden je een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Maar er is meer, want we bieden je daarnaast ook veel ruimte voor ontwikkeling én we vergoeden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale thuiskantoor. Wat wil je nog meer? Laat het ons weten!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Aarzel niet en bel meteen met Wim Hartog: +31622152911. Of blaas hem omver met een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: wh@multimetaal.com