Multimetaal groeit! Als gewaardeerd familiebedrijf zijn wij met onze constructie-, maintenance- en offshore werkmaatschappijen al meer dan 45 jaar actief in de energie en maritieme sector. Met de vernieuwde stip op de horizon breiden we continue onze partnerships uit, treden we toe in nieuwe markten en investeren we in innovatieve oplossingen binnen de duurzame energie. Een ambitieuze groeistrategie waar onder andere ruimte is voor nieuwe collega’s die samen met ons de komende decennia succesvol verder willen bouwen aan ons prachtige bedrijf.

Jouw functie

Als technisch inkoper bij Multimetaal verbind je dagelijks mensen en zaken aan elkaar. Je kan doelgericht werken én goed met mensen omgaan. In jouw dagelijkse werkzaamheden voer de regie binnen het logistieke proces zodat doelmatig en efficiënt de inkoop en de interne afhandeling en administratie plaatsvindt. In deze rol waak je over de inkoop, logistieke processen en betreffende werkzaamheden die je in jouw portefeuille hebt. Je staat stevig in je schoenen als het gaat om het onderhandelen en overleggen voor de beste contracten en voorwaarden. Namens Multimetaal doe je dit altijd op een integere manier.

Ook als het gaat om ad-hoc activiteiten, ben jij de betrouwbare factor waar je collega’s en de klanten op kunnen rekenen. De inkoop varieert van producten, diensten, materiaal en materieel dat nodig is voor de algemene bedrijfsvoering en onze klantprojecten. Het betreft projecten van constructies van vele soorten (gecertificeerd) staal, (druk-) leidingwerk, flenzen, afsluiters, vaten, ondersteuning, platformdelen, frames, consumables enzovoort ….. alles in alle soorten en maten en bovendien uniek. En je bent hier al vanaf de klant aanvraag bij betrokken. Als basis liggen er afspraken en contracten met onze leveranciers. Deze beheer en optimaliseer je. Ons leveranciersplatform houd je passend bij onze gevarieerde business. Kennis houd je up-to-date door regelmatig de markt te verkennen, leveranciers en beurzen te bezoeken en onderhanden projecten te volgen. Je wordt bijgestaan door een groep vakkundige en ervaren collega’s waarbij de teamspirit en de sfeer aanstekelijk werkt. Ook zorgt ons ERP systeem ervoor dat je niets kan vergeten en proactief handelt, anticipeert en bijstuurt. Tenslotte zoeken wij als bedrijf continue naar verbeteringen en ook binnen jouw portefeuille zijn verbetersuccessen voldoende aanwezig. Kortom, een zelfstandige job die uitdaagt met daarbij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jouw expertise en instelling

Als technisch inkoper bij Multimetaal ben je dienstverlenend, coöperatief en gericht op samenwerking. Je kan zelfstandig en in teamverband allerlei lopende zaken regelen, ordenen en oplossen. Jouw natuurlijke talent om te organiseren en sterke drang om zaken voor elkaar te krijgen zorgt ervoor dat je succesvol bent in je werk en het maakt je een graag geziene collega. Naast organiseren is het aanleggen en onderhouden van jouw interne en externe netwerk iets waar je absoluut in uitblinkt. Hierdoor weet je altijd wat er speelt.

Je hebt een praktische inslag en bent actiegericht. Jouw rijke ervaring en achtergrond als inkoop expert combineer je met je sterke can-do en no-nonsense mentaliteit. De klus klaren is jouw motto en betrekt daar bestaande e/o nieuwe leveranciers bij. Jouw mondelinge en schriftelijke communicatie is duidelijk, consistent en altijd met de juiste opbouwende en overtuigende toon. Samenwerken met andere afdelingen vind je belangrijk en het samen werken aan succesvolle projecten geeft je positieve energie.

Jouw papieren en ervaring

We gaan ervan uit dat je in het bezit bent van de juiste diploma’s en ervaring, maar het kan geen kwaad om het even te checken. Als het goed is heb jij minimaal:

  • Hbo-diploma > bijv. technische bedrijfskunde aangevuld met relevante opleidingen w.o. NEVI 1;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie bij een productie- en servicebedrijf;
  • Communicatief sterk en vol overtuiging;
  • Relevante systeemkennis en MS-office;
  • Kennis van genoemde materialen;

Wat wij je bieden

Hard en zeker slim werken wordt bij Multimetaal goed beloond. Zo bieden wij jou het volgende:

  • Een uitstekend salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Ruimte voor ontwikkeling (zoals trainingen en cursussen)
  • Vergoeding voor alles wat je nodig hebt voor een ideale werkplek thuis

Is deze functie als technisch inkoper jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en bel meteen met Menno Bijl +31 6 53 67 13 02 of stuur een pakkende motivatie en een overtuigend CV via: mb@multimetaal.com