ONZE MISSIE

Technisch dienstverlener in de metaalsector

Expect more than metal
Jaren geleden zijn wij begonnen als een Technisch dienstverlener in de Offshore-, Olie- en Gassector. Door de complexiteit van deze sector zijn wij gevormd tot de praktische, flexibele en bekende organisatie die wij vandaag de dag zijn.

Aan de sectoren waar de behoefte ligt, leveren wij een compleet technisch dienstenpakket bestaande uit: Engineering & Projectmanagement, Fabricage, Installatie en Onderhoud. Wij willen de klant ontlasten door vanaf het begin tot het eind bij een project betrokken te zijn. Door de klant al in een vroeg stadium te adviseren en te ondersteunen hebben wij daar allemaal profijt van tijdens de fabricage-, installatie- of onderhoudsfase. 

Al 45 jaar ervaring en de drang om overal een oplossing voor te vinden.

ONZE VISIE

Voorop in kwaliteit, kennis en innovatie

Multimetaal is continu bezig met innovatie en specialisatie om goed te blijven aansluiten bij de behoefte van onze klanten. Door onze persoonlijke benadering, waarbij we de klant centraal stellen, hebben wij een goede band met onze opdrachtgevers. Ook in de toekomst zullen we ons blijven onderscheiden op het gebied van kwaliteit, kennis en innovatie om onze sterke positie in de markt te behouden.