Premium partner voor reparatie, onderhoud en revisie

Wij verzorgen reparatie, onderhoud en revisie van machines, druk houdende procesapparatuur, appendages en rotating equipment. We beschikken over verschillende werkplaatsen, uitgebreide testfaciliteiten en een eigen certificeringdienst. Onderhoud en reparatie voeren we ook uit op locatie, zowel onshore als offshore, in binnen- en buitenland.

Vakkundige hulp bij storingen

De continuïteit van een productieproces is essentieel. Daarom zijn we direct beschikbaar om een storing vakkundig te verhelpen en streven we naar een langdurig partnership. Als total maintenance contractor zijn we hét adres voor alle inspectie-, reparatie-, onderhoud- en modificatiewerkzaamheden aan complexe installaties.

Ruime voorraad aan originele reserveonderdelen

Als Europees distributeur van Sealweld Corporation en Téchne S.r.l. en erkend servicepunt voor Severn Glocon Group plc en Hartmann Valves Gmbh, bieden we een ruime voorraad aan originele reserveonderdelen. Onze medewerkers en specialistische apparatuur zijn dag en nacht inzetbaar.

Training- en opleidingscentrum

Wij beschikken over een training- en opleidingscentrum voor onderhoudsspecialisten, valve specialisten en valve engineers. Wij geloven in het delen van kennis om tot de beste oplossing te komen. Die oplossing hoeft niet altijd een gloednieuwe installatie of constructie te zijn, maar kan ook bestaan uit het integreren van bestaande middelen, medewerkers of methodes.

  • image
  • image
  • image

Meer informatie ontvangen over "Onderhoud"?

Neem contact op