Installatie en onderhoud op olie, gas en wind locaties, nationaal en internationaal

Voor de energiesector verzorgen wij onder meer de engineering, het plaatsen en het operationeel maken van nieuwe platformen. Ook verzorgen we de installatie van hogedrukleidingen, het aanpassen van constructies, het certificeren van drukveiligheden (PSV) en het onderhoud van afsluiters. Naast het onderhoud van bestaande platformen zijn wij ook specialist in het verwijderen van platformen.

De juiste materialen en medewerkers aan boord

Om het werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zorgen we voor een goede werkvoorbereiding. Vanzelfsprekend zorgen we voor goed opgeleide medewerkers, die in het bezit zijn van de benodigde veiligheids- en kwaliteitscertificaten. De uitgebreide huurvloot van machines en gereedschappen maakt dat wij onze klanten snel kunnen bedienen vanuit onze locatie in Den Helder.

Optimale ondersteuning van productieproces

Natuurlijk willen we de productie zo min mogelijk verstoren. Goede timing en een strakke, maar realistische planning zijn daarvoor noodzakelijk. Uiteraard volgen we daarin altijd de geldende veiligheidsvoorschriften.

Betrouwbare apparatuur

Onze apparatuur wordt uitgebreid geïnspecteerd en onderhouden volgens de nationale en internationale regels en in overeenstemming met de uitgangspunten van de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie (NOGEPA). Vóór vrijgave worden alle materialen grondig gecontroleerd.

  • image
  • image
  • image
  • image

Meer informatie ontvangen over "Installatie"?

Neem contact op