45 jaar ervaring

Aanpakken, nieuwe producten ontwikkelen, problemen oplossen: we doen niet anders, al 45 jaar. Multimetaal werd opgericht in 1973 en is gevestigd in het industriële hart van Den Helder. De opkomst van de olie- en gasindustrie op de Noordzee leidde destijds tot veel las- en onderhoudswerkzaamheden. Al snel ontwikkelde Multimetaal zich tot een toonaangevende leverancier voor de olie, gas, wind, petrochemische en maritieme industrie.

Van onderhoud en constructie…

Om de installatietijd bij een project te verminderen en de efficiency te verhogen, ontstond er in de loop der jaren steeds meer vraag naar kant en klare systeembouw. Door hier goed op in te spelen, wisten we ons werkterrein en capaciteiten steeds verder uit te breiden.

… naar full service bedrijf

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een full service bedrijf. Het ontwerp, de fabricage, de installatie en het complete onderhoud nemen wij voor onze rekening. Om een opdracht zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verzorgen we graag het hele proces: planning, inkoop, logistiek, tests, certificering en gebruiksklare oplevering van het project. Uiteraard conform de geldende veiligheidsvoorschriften en wensen van de opdrachtgever.

Duurzame energie

Binnen de energiesector hebben we onze expertise de afgelopen jaren uitgebreid naar duurzame energie (renewable energy). Naast de energiebranche, bedienen we bovendien de maritieme industrie en zijn we vooral inzetbaar voor projecten die kennis vereisen van bijzondere lasprocessen tijdens fabricage en installatiewerkzaamheden.

Meer informatie ontvangen over onze geschiedenis?

Neem contact op