Werkwijze

mechanisch

Bij al onze activiteiten staat de continuïteit van het productieproces centraal. Indien nodig, zijn we direct beschikbaar om een storing vakkundig te verhelpen. Daarbij gaan we niet voor het succes op de korte termijn, maar streven we naar een langdurige samenwerking en partnership met onze relaties. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een total maintenance contractor: hét adres voor alle inspectie-, reparatie-, onderhoud- en modificatiewerkzaamheden aan complexe installaties voor zowel de offshore als vele andere opdrachtgevers.

Ontwerp, levering en installatie stemmen we af op de uitgangspunten van de opdrachtgever. We zijn ons bewust van uw enorme investeringen en sterke afhankelijkheid van een ongestoorde productie. Ons antwoord daarop is maatwerk in materiaal, mensen en meedenken. Ook de administratieve organisatie voor het uitvoeren van de projecten is optimaal met het doel om een oplevering te realiseren die zowel technisch als administratief compleet en correct is.

Wij controleren onze materialen nauwgezet op afkomst en samenstelling. Bij oplevering zorgen we voor uitgebreide documentatie als werktekeningen, specificaties, klantorders, afkomst en relevante projectgegevens van de afzonderlijke leveranciers en producenten. Op die manier kan altijd worden herleid welke partij betrokken was bij de levering.

Onze medewerkers werken met de allerbeste apparatuur. Ze zijn hoog opgeleid, goed getraind, beschikken over de voorgeschreven veiligheidsmiddelen en spreken elkaar aan op correct gebruik daarvan. Veiligheid van zowel personeel als productieomgeving staan  bij ons voorop. Dat leidt tot het beste resultaat. Daar doen we geen enkele concessies aan.