Onderhoud

mechanisch

Naast fabricage is Multimetaal Maintenance de premium partner voor reparatie, onderhoud en revisie van machines, drukhoudende proces apparatuur, appendages en rotating equipment. We beschikken over verschillende werkplaatsen, uitgebreide testfaciliteiten en een eigen certificeringdienst. Onderhoud en reparatie voeren we ook uit op locatie, zowel onshore als offshore, nationaal en internationaal.

Multimetaal Maintenance verzorgt het totale proces: planning, inkoop, logistiek, testen, certificeren en na in bedrijfstelling het project gebruiksklaar opleveren. Indien nodig zorgen we voor integratie met bestaande middelen, mensen en methodieken. Tevens is er een trainings- en opleidingscentrum voor onderhoudsspecialisten, valve specialisten en valve engineers. Op die manier bieden we de meest flexibele oplossing op basis van de kwaliteitseisen en uitgangspunten van de klant.

Om de onderhoudswerkzaamheden adequaat uit te kunnen voeren, beschikken we over een ruime voorraad aan originele reserve onderdelen. Als Europees Distributeur van Sealweld Corporation en Téchne S.r.l. en, erkend servicepunt voor Severn Glocon Group plc en Hartmann Valves Gmbh, kunnen we feilloos inspelen op de vraag van de klant. Gespecialiseerde medewerkers en specifieke apparatuur kunnen we snel inzetten en is altijd beschikbaar, ongeacht het tijdstip van de dag of het seizoen.