24 7 Explosieveilige artikelen
24/7 EXPLOSIEVEILIGE ARTIKELEN

Sinds enige tijd is Multimetaal het voorraad servicepunt voor de meest gangbare explosieveilige producten van het merk Stahl. Multimetaal is 24/7 beschikbaar om te kunnen zorgen een snelle levering aan de eindgebruikers; de benodigde materialen kunnen rechtstreeks afgeleverd worden op de helihaven, ook buiten kantooruren.

 

Q13a-A-D18a-A-L5a-A
Q13a-A, D18a-A, L5a-A

Afgelopen periode zijn er bij GDF SUEZ Nederland een aantal platformen geplaatst te weten Q13a-A, D18a-A en L5a-A, ook bij deze werkzaamheden zijn wij als Multimetaal betrokken geweest.GDF SUEZ E&P Nederland heeft 3 platformen laten bouwenVoor het in productie brengen van twee gasvelden en een olieveld in de Nederlandse sector van de Noordzee heeft GDF SUEZ E&P Nederland bij werven in Schiedam, Ridderkerk en Antwerpen drie platformen laten bouwen. De gasvelden bevinden zich in de blokken L5 en D18 en het olieveld in blok Q13.

Bij de HSM Offshore werf in Schiedam werden het L5a-D platform een 950 ton wegende draagconstructie (jacket) en een 1.240 ton wegende dekmodule (topsides) en de voor het D18a-A platform een 1.200 ton wegende dekmodule gefabriceerd. De 1.100 ton wegende draagconstructie voor het D18a-A platform en de eveneens 1.100 ton wegende draagconstructie voor het Q13a-A platform zijn bij de NAMI werf in Ridderkerk gebouwd. De fabricage van de dekmodule voor laatstgenoemd platform is uitbesteed bij de Fabricom werf in Antwerpen. Deze krijgt een gewicht van 1.800 ton.

d15-fa-1
EXTENSIVE WORK FOR THE D15-FA-1

Multimetaal has executed comprehensive work on the D15-FA-1. Amongst others items like a 12″ riser, a pig receiver and deck extensions were installed. The project has been completed without any incidents and repairs (in approx 200 welds).

news
MULTIMETAAL SLAAT VLEUGELS UIT IN EUROPA

Offshoreconstructiebedrijf Multimetaal gaat zich nu ook als service- en handelsfirma manifesteren. En dan niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten, zegt commercieel directeur Arthur Hulsebos. Samen met zijn broer Pim is hij eigenaar van en geeft hij leiding aan het Helderse bedrijf dat in 2009 een nieuw pand op industrieterrein Kooypunt heeft betrokken. Lees verder >