Mechanisch

Agentschap

Multimetaal’s ruime, goed geoutilleerde werkplaatsen, testfaciliteiten en certificeringdienst worden gebruikt, niet alleen voor het fabriceren en testen van de infrastructuur die we bouwen, maar ook voor reparatie, onderhoud en revisie van een verscheidenheid aan mechanische apparatuur die professionele analyse en uitvoering nodig hebben.

De reparatie en onderhoudsactiviteiten kunnen worden uitgevoerd in het veld, zowel onshore als offshore. Wij kunnen de bijbehorende inkoop, logistiek, transport, hijsen, inbedrijfstelling en testen voor de klant regelen wanneer nodig. Ons doel is om te integreren met uw bestaande projectmiddelen en plannen, waarin de meest flexibele oplossing met hoge normen van kwaliteit en klantenservice als standaard wordt gebruikt.

Multimetaal is een agent voor Sealweld Corporation en Severn Unival Ltd. Wij behouden dan ook een aanzienlijke voorraad van apparatuur en ondersteunende middelen, welke snel kunnen worden gemobiliseerd met volledig opgeleid personeel, het gehele jaar door en op korte termijn. We zijn blij om uw probleem om te zetten in onze verantwoordelijkheid en het implementeren van de juiste oplossing in een veilige, tijdige, kostenefficiƫntere wijze.