Constructie

Construction-Services

De locatie in Den Helder is optimaal ingericht en van alle apparatuur voorzien voor de fabricage van omvangrijke, technisch gecompliceerde constructies. Er zijn diverse workshopfaciliteiten en uitgebreide test- en certificeringsfaciliteiten. Het buitenterrein doet bij spoedeisende opdrachten dienst als extra werkplaats. Indien nodig wordt 24/7 doorgewerkt om in te spelen op de wensen van de klant en de eisen van de markt.

Wij hebben alles in huis om de meest uiteenlopende constructies te realiseren:
– ervaren mensen;
– moderne faciliteiten;
– geavanceerde machines;
– een groot assortiment aan materialen;
– een flexibele instelling.

Omvang en aantallen kunnen variƫren van unieke exemplaren tot kleine seriematige leveringen. In overleg met de opdrachtgever zorgen we voor een perfect getest en gecertificeerd eindproduct. Met die werkwijze garanderen we een kwaliteitsproduct dat aan alle eisen en verwachtingen voldoet.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd voor het lassen en bewerken van vele soorten en kwaliteiten staal, Roestvaststaal (RVS), duplex en metalen voorzien van speciaallegeringen. Onze kennis, capaciteit en flexibele opstelling biedt de zekerheid dat elke opdracht, ongeacht aantal en omvang, binnen de overeengekomen levertijden en afgesproken prijs wordt opgeleverd.

Bij al onze activiteiten gaan we uit van de internationaal erkende normen en specificaties en zijn we zeer strik in het hanteren van de richtlijnen die door de desbetreffende gezondheids-, veiligheids- en kwaliteitsorganisaties zijn opgesteld.