Complete dienstverlening

Sinds de oprichting van Multimetaal in 1973 is vakkennis, een flexibele opstelling en uitgebreide expertise het uitgangspunt voor alle activiteiten.

Door innovatief denken in combinatie met gedegen vakmanschap heeft Multimetaal zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een total maintenance contractor. Wij zijn hét adres voor alle inspectie-, reparatie-, onderhoud- en modificatiewerkzaamheden aan complexe installaties voor zowel de offshore als vele andere opdrachtgevers.

Onze locatie in Den Helder is optimaal ingericht en voorzien van alle apparatuur voor de fabricage van omvangrijke, technisch gecompliceerde constructies. Uitgebreide testfaciliteiten, strenge eisen en officiële certificeringen waarborgen de kwaliteit van onze producten en bedrijfsprocessen.

Onze medewerkers zijn zeer ervaren, goed opgeleid en in het bezit van de benodigde veiligheidsopleidingen en –certificaten.

Om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen verzorgt Multimetaal graag het totale proces: planning, inkoop, logistiek, tests, certificering en gebruiksklare oplevering van het project. Uiteraard alles conform veiligheidsvoorschriften en de wensen van de opdrachtgever.